вторник, 4 марта 2014 г.

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere
Datum rođenja : 21. kolovoz 1989
SAD , New York , Palisades
http://www.myspace.com/haydenpanettiere

Hayden Panettiere Leslie - Američka glumica i pjevačica . U dobi od 11 godina , osvojio je mladi glumac za ulogu u Disney Cheryl Yost " Remember the Titans . " Drugo mjesto pripalo je njoj po ulozi Claire Bennet u TV seriji "Heroji ". Ona trenutno igra glavnu ulogu u televizijskoj seriji " Nashville ", koja joj je uloga donijela nominaciju za nagradu " Zlatni globus ", za najbolju sporednu glumicu u 2012 .

Hayden - kćer vatrogasac Alan Panettiere i bivša glumica televizijskih serija , Leslie Vodzhel . Imam mlađeg brata Hayden Panettiere Jans , koji je također poznat kao glumac .

Već u dobi od osam mjeseci Hayden fotografije korištene u print oglašavanje , i tri mjeseca kasnije, ona dobiva na TV-u , u oglašavanje dječje prugu , a potom uklonjen raznovrsniji u mnogim drugim reklamama . U dobi od četiri godine , Hayden debitirat će u televizijskoj seriji " One Life to Live ". U šest godina, s početkom u paralelno djelovati u TV seriji "Guiding Light ", za snimanje filma koji upravlja da se pojavi u epizodama nekoliko filmova i televizijskih serija , kao iglas ulogu u animiranom filmu . U jedanaest godina Hayden dobiva se na snimanju filma " Remember the Titans " glumi Denzel Washington , koji preuzima ulogu kćeri nogometni trener Bill Jošt . Za ovu ulogu , dobila je nagradu za mladog glumca .
Nakon osmog razreda Hayden ide na home-based trening i poslao na pet mjeseci u Južnoj Africi , gdje je vožnja zebru , igrajući ulogu mladog džokej Chennig Walsh za film " Racing Stripes . " Nakon snimanja Hayden odluči provesti još neko vrijeme u Africi , diveći se kako život može biti jednostavan u sirotinjskim četvrtima i kako ljudi mogu biti zahvalni za ono što imaju .

S četrnaest , petnaest Hayden glumi Audrey - nestašan nećakinja Helen Harris u filmu " Hip mama " . Nakon smrti svojih roditelja , Audrey počne pušiti , piti i susret s negativci . Nakon snimanja u nekoliko filmova , 2005 , ekrani konačno dolazifilm " Racing Stripes , " zbog onoga što se događamalo neugodno - Hayden izgleda puno mlađe nego što u nedavno objavljenom filmu sa svojim sudjelovanjem .
U 2006 , Hayden je da ode iz susreta s NBC-ja, kad odjednom rekla : " Oh , usput , pročitajte ovaj -ka . " Hayden pročitao , a ona ga je volio . " On " je ništa kao što je scenarij za TV seriji " Heroji ", u kojoj je bila da igraju ulogu Claire Bennet neuništivi . Godinu dana kasnije , za ovu ulogu , Hayden dobiva svoju drugu nagradu za mladog glumca . Ova uloga donijela slavu Haydena , nakon čega je postao sve više i više popularan u Hollywoodu . U istoj godini , 2006 , Hayden sudjeluje u svjetskoj reklamnoj kampanji kozmetici " Nyutrodzhina . " U jednom trenutku ,ista šminka reklamirao takve poznatih ličnosti kao Mischa Barton , Jennifer Garner , Jennifer Love Hewitt , Mandy Moore , i drugima .

U 2009 , Hayden igra Beth Cooper u filmu " You , Beth Cooper . " Ovaj film je bio prvi u svojoj filmografiji , gdje je igra glavnu ulogu . Također Hayden pozicionirao kao poznata zvijezda u reklamnoj kampanji za film .

Godine 2011 dolazifilm " Amanda Knox Story " . Film se temelji na stvarnim događajima koji okružuju ubojstvo britanskog studenta Meredith Kercher . Redatelj oskarovac Robert Dornhelm . Film je objavljen na TV-u u SAD-u 21. veljače 2011 .

U 2012 , ona se pojavila u jednoj od glavnih uloga u televizijskoj seriji " Nashville " .

U 2007 , pojavile su se glasine o njezinoj aferi s Milo Ventimiglia , kolege na setu televizijskoj seriji "Heroji " , ali Hayden ih demantirao u razgovoru za GQ .

U 2007 , Panettiere je došao u očima medija kao član prosvjeda okoliša protiv lova na dupine u Japanu , nakon čeganalog izdan za njeno uhićenje . Unatoč tome , dvije godine kasnije Panettiere otišao na obalu Japana , gdje je i sama glumi u Oscarom nagrađenom dokumentarcu " The Cove " .

U 2009 ,tvrtka je uvrštena u ukrajinskom teškoj kategoriji Wladimir Klitschko . Paparazzi napravio nekoliko kadrova u kojima Hayden i Vladimir lijepo za sunčanje na bazenu u Miamiju i uživali lagani ručak ,par je zajedno već dugo vremena , a sada postoje glasine o njihovoj romansi . Nije slijedio nema službene potvrde o odnosu iz jedne od stranaka .

Krajem veljače 2010, glumica Hayden Panettiere , sastao s Ukrajinski boksač Wladimir Klitschko , vidjela kako izlazi iz Kantor galeriji s prstenom na prstenjaku . Bilo je prilično impresivna , s ogromnim dijamantom . U svibnju 2011 ,par najavio njihovo razdvajanje .

Izvor

Комментариев нет:

Отправить комментарий