вторник, 4 марта 2014 г.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Datum rođenja : 23. studeni 1992
SAD , Tennessee , Nashville
http://www.mileycyrus.com/
https://twitter.com/MileyCyrus
http://www.facebook.com/MileyCyrus
http://www.youtube.com/mileycyrus

Miley Ray Cyrus - Američka glumica i pjevačica ,kći country glazbenik Billy Ray Cyrus . Glumi u seriji " Hannah Montana ", gdje je igrao američki učenica Miley Stewart , koji je ipop zvijezda Hannah Montana je stekao svjetsku slavu . Cyrus je također snimio soundtrack za njega dva za serije , objavljen pod etiketom Walt Disney Records . Uz uspjeh u TV seriji " Hannah Montana " Miley je postalateen idol . U 2007 , Kir je potpisao ugovor sa Hollywood Records , nastaviti solo karijeru . U istoj godini je organizirao koncertnu turneju pod nazivom Best of Both Worlds Tour , poslije snimanja od njega otišao u komercijalno najuspješniji film - koncert " Concert Tour Hannah Montana i Miley Cyrus . " U srpnju 2008 , Kir je izdao svoj prvi solo album, " Bijeg " , koja je postala vrlo uspješna u smislu prodaje .

U 2009 , Kir je bio nominiran za " Zlatni globus " u kategoriji " Best Song " za obavljanje stazi "Mislio sam da ste izgubili " , izrazio je u animiranom filmu " Bolt " u kojoj je također izrazio jednu od uloga . Tijekom iste godine u rolling out cjelovečernju verziju " Hannah Montana ", a kasnije je objavio svoj soundtrack .
Od 2009 , Miley je počeo mijenjati svoj ​​kazališni persona za više odrasle , koji može poslužiti kao primjer izlazne mini- albuma "Time of Our Lives " , pjesmu koja je bila blizu mainstreama . Najuspješniji singl s tog albuma je " Party u USA " U 2010 , Kir je glumio problematičnog tinejdžera u melodrami " The Last Song ". U istoj godini , Miley je objavio svoj treći, uglavnom ples, solo album " ne može ukrotiti " . Video isječak i tekstovi naslov albuma su Cyrus seksi slika . Miley je trinaesti mjesto na popisu " Celebrity 100 " magazina " Forbes " , sastavljenoj u 2010 .
U travnju - srpnju 2011 Miley napravio svjetsku turneju " Gypsy srce Tour " . U 2012 , Miley Cyrus je 82. mjesto na listi od " najvećih pop izvođača " od strane kanala VH1 .

Izvor

Комментариев нет:

Отправить комментарий